070 511 70 11

Balans-therapie bij rug-, nek-, hoofdpijn en hernia

Veel mensen leren leven met hun rugpijn, nekpijn of hoofdpijn. Zeker als deze het gevolg is van een hernia. Een hernia opereren gebeurt steeds minder snel. Zes weken ‘plat’ is ook geen optie. Gelukkig ruimt in 80% van de gevallen het lichaam de uitstulping van de tussenwervelschijf zelf op. Blijven bewegen en een juiste lichaamshouding is het devies. Zo verhelpt en voorkomt u klachten, zoals rugpijn, hoofdpijn, RSI en hernia.

De juiste lichaamshouding

 

De oorzaak én de oplossing van hernia nek (rug-, nek- en hoofdpijn) en hernia zitten vaak in de lichaamshouding. Pijnklachten kunnen verdwijnen als u de juiste lichaamshouding aanneemt. Niet de ‘schouders naar achteren, borst vooruit’. Integendeel zelfs. De juiste lichaamshouding ervaart u met balans-therapie.

Rompstabiliteit – leer uw juiste balans vinden

Klachten verminderen en voorkomen kan door uw evenwichtssysteem te leren activeren door oefeningen te doen met de zitbal of trampoline. Tijdens de eerste behandeling voelt u hoe het is als uw lichaam optimaal in balans is. U ontdekt krachten, waarvan u niet wist dat u ze had. De pijnklachten verdwijnen door de oorzaak van uw klachten aan te pakken, niet de gevolgen.

Wat kost balans-therapie?

Een consult (50 min.) kost 60 euro, die u direct na uw consult contant of per pin voldoet. Informeer bij uw verzekering naar eventuele vergoeding. Balans-therapie Dunnewolt is geregistreerd als fysiotherapeut onder nummer BIG 69033516204.

Basiscursus Balans-therapie Dunnewolt voor professionals in de praktijk.

reviews van onze clienten

De kracht van Balans-Therapie en de manier waarop die gegeven wordt door Solvegh Dunnewolt ligt in de veelzijdigheid van de oefeningen, het zelf kunnen oefenen met de bal thuis en de mate van intensiviteit die je zelf kunt bepalen. Na 30 jaar rugklachten en evenzovele verschillende therapieën bleek Balans-Therapie het grote verschil te maken. Ga naar Solvegh en besteed er daarna iedere dag een kwartiertje aan. Dat kan ik iedereen aanraden die tegen zichzelf zegt: En nu pik ik het niet langer, die stomme pijn!

B. de Vet

Balans-therapie ben ik dankbaar voor de deskundige en vriendelijke behandeling die ik wekelijks krijg.

I. Badon Ghijben

Al vele jaren geleden heb ik kennisgemaakt met de balans therapie en met Solvejg Dunnewolt wegens schouderklachten. En ik ben er gebleven ....want nadat mijn schouderpijn vertrokken was ben ik er op gewezen dat een niet correcte houding en/of beweging in vele gevallen de oorzaak kan zijn van rug- of andere klachten. En ik ben er nóg om het bij te houden.

D. de Koster

kosteloos balans-therapie ontdekken

Ontdek geheel vrijblijvend 30 minuten balans-therapie zonder kosten.
Laat uw gegevens achter en we bellen u terug voor een afspraak.