070 511 70 11

Rompstabiliteit begint met bewegen via het brein

Balans-therapie is gebaseerd op het idee dat u uw lichaam kunt leren voelen. Bewust het lichaam onbewust leren gebruiken. Anders gezegd: bewegen via het brein. Dat begint met rompstabiliteit. Door de hele romp te leren voelen en de natuurlijke houding (weer) aan te nemen, is het mogelijk om van vrijwel alle klachten af te komen.

Het brein als aanstuurmechanisme

 

Door training met de zitbal en trampoline ontstaat plasticiteit en stabiliteit. Daarnaast zetten de bal en trampoline u via het brein en het evenwichtsorgaan in balans. Het hoofd fungeert als aanstuurmechanisme, het bekken als centrum en de hielen als basis. Kortom, het lichaam in een loodlijn. U heeft daarbij zelf de verantwoording voor uw eigen lichaam.

Neem de regie in eigen handen

Door zelf de regie in handen te nemen, gaat u terug naar de basis van het bewegen. Deze kennis is uw hele leven bruikbaar en stelt u in staat om uit de zorg te komen. Zorg is immers vaak het behandelen van gevolgen, zonder naar de oorzaak te kijken. Balans-therapie pakt juist de oorzaak van uw klacht(en) aan.

Basiscursus Balans-therapie Dunnewolt voor professionals in de praktijk.

reviews van onze clienten

De kracht van Balans-Therapie en de manier waarop die gegeven wordt door Solvegh Dunnewolt ligt in de veelzijdigheid van de oefeningen, het zelf kunnen oefenen met de bal thuis en de mate van intensiviteit die je zelf kunt bepalen. Na 30 jaar rugklachten en evenzovele verschillende therapieën bleek Balans-Therapie het grote verschil te maken. Ga naar Solvegh en besteed er daarna iedere dag een kwartiertje aan. Dat kan ik iedereen aanraden die tegen zichzelf zegt: En nu pik ik het niet langer, die stomme pijn!

B. de Vet

Balans-therapie ben ik dankbaar voor de deskundige en vriendelijke behandeling die ik wekelijks krijg.

I. Badon Ghijben

Al vele jaren geleden heb ik kennisgemaakt met de balans therapie en met Solvejg Dunnewolt wegens schouderklachten. En ik ben er gebleven ....want nadat mijn schouderpijn vertrokken was ben ik er op gewezen dat een niet correcte houding en/of beweging in vele gevallen de oorzaak kan zijn van rug- of andere klachten. En ik ben er nóg om het bij te houden.

D. de Koster

kosteloos balans-therapie ontdekken

Ontdek geheel vrijblijvend 30 minuten balans-therapie zonder kosten.
Laat uw gegevens achter en we bellen u terug voor een afspraak.