Wat kost balans-therapie?

 

Hoewel het veel interessanter is om te kijken wat balans-therapie voor u kan opleveren, begrijpen we ook dat u graag een indicatie wilt van de kosten en mogelijke vergoedingen. Die geven we u uiteraard graag. De kosten bestaan uit de volgende onderdelen.

 

Consultkosten

De kosten voor een balans-therapie consult van 50 minuten bedragen 60 euro. U kunt deze kosten direct na uw consult contant of per pin voldoen. U krijgt direct een rekening mee naar huis.

 

Vergoeding van de verzekering

Of uw consult (gedeeltelijk) wordt vergoed hangt af van uw verzekeringsmaatschappij, zorgpakket en eigen risico. Wij hebben geen contractafspraken met verzekeraars, dus informeer zelf bij uw verzekeraar of u recht heeft op teruggave. Balans-therapie Dunnewolt is geregistreerd als fysiotherapeut onder nummer BIG 69033516204.

 

Zonder therapie: geen bal aan!

De juiste zitbal is bij ons te koop voor 35 euro, net als de Original Trimiline trampoline. Deze kost 165 euro. Zonder duidelijke uitleg over het gebruik van de bal en de juiste houding is het niet zinvol om de bal te gebruiken. We raden u aan om hiervoor een consult aan te vragen van 50 minuten.

 

Verder lezen of terug naar overzicht Fysiotherapie Wassenaar.

© Balans-therapie Dunnewolt 2016