Opleiding & workshops

 

Basiscursus Balans-therapie Dunnewolt*

In deze tweedaagse cursus komt niet alleen het zelf ervaren van balans-therapie aan bod, maar ook het leren geven van een aantal basisvaardigheden van balans-therapie aan eigen patiënten. Doel is om na deze basiscursus in de eigen praktijk aan de slag te kunnen met balans-therapie.

 

*Meer informatie, de cursusvoorwaarden en hoe in te inschrijven op aanvraag, neem dan contact op.

 

Aanmelden voor Basiscursus Balans-therapie Dunnewolt kan hier. Wij nemen dan spoedig contact met u op over de mogelijkheden en verwachte data.

 

 

Opleiding balans-therapie

De volledige opleiding tot balanstherapeut Dunnewolt bestaat uit de basiscursus en nog 7 cursusdagen (3 gericht op rug- en nekklachten, 2 gericht op de bovenste extremiteiten, 2 op de onderste extremiteiten), 3 praktijkdagen (meelopen bij Solvejg Dunnewolt) en een examen. Voor meer informatie over de volledige opleiding, kunt u contact opnemen.

 

Overige mogelijkheden

Solvejg Dunnewolt verzorgt ook demonstraties van de balansbal als zitmeubel op scholen en bij bedrijven en arbodiensten. Ook behandelt en adviseert zij patiënten in re-integratietrajecten.

 

Lezingen en workshops op maat

Wilt u samen met een gezelschap (bedrijf, gemeente, zorginstelling) meer weten over balans-therapie, dan verzorgt Solvejg Dunnewolt graag lezingen en workshops op maat. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

© Balans-therapie Dunnewolt 2016